Spremljajte naš

Poročni čevlji

Objavljeno: 22. februar 2011
Kakšne poročne čevlje izbrati, da bo vaša podoba popolna in plesni korak udoben?

USKLAJENOST ČEVLJEV IN POROČNE OBLEKE

  • Če je obleka dolga in se dotika čevljev, morajo biti poročni čevljienaki barvi, kot je poročna obleka. Tu morate biti posebno pozorni, ko gre za svetle, krem ali zlate odtenke. Lahko izberete tudi čevlje v temnejšem odtenku barve obleke, nikakor pa ne v svetlejšem, saj morajo čevlji navidezno nositi težo celotne kompozicije.
  • Če je poročna obleka dvobarvna, lahko izberete čevlje v barvi, ki se dotika obleke. Na primer, če je obleka bela, v zgornjem delu pa rdeča, obujete bele čevlje.
  • Če je poročna obleka kratka, ni nujno, da je barvni odtenek čevljev povsem enak barvi obleke. Glavno je, da je barva usklajena (lahko je kontrastna), saj odtenka z razdalje od oči do poročnih čevljev ne bo opazil nihče.

Poročni čevlji CaramelPoročni čevlji Starry

LESKETAJOČE SE BARVE
Ne glede na dolžino obleke najnovejši modni trendi ne narekujejo več samo čevljev v svetlih, belih ali krem tonih, vse več je čevljev v lesketajočih se zlatih, bronastih in srebrnih odtenkih. Tukaj morate biti posebno pozorni pri izbiri barve. Zlata in bronasta barva sta namreč topli barvi, ki se barvno usklajujeta z drugimi toplimi odtenki, kot so: krem, barva šampanjca, oranžna in marelična.

Srebrna barva pa je hladna in se barvno usklajuje z belo, rožnato, nebeško modro, sivo, peščeno in zeleno. Pri izbiri zlatih ali srebrnih čevljev morate biti posebno pozorni na barvo nakita. Če boste nosili nakit v srebrni barvi – srebro, belo zlato, platina, krom – morajo biti tudi čevlji srebni. Prav tako velja, če nosite zlat nakit. V tem primeru mora biti tudi nakit v zlati barvi.

Dobra lastnost poročnih čevljev v zlati, bronasti ali srebrni barvi je, da boste take čevlje lahko nosili še ob drugih priložnostih, kot so novoletne zabave, plesi, večerje, obiski gledališča. Take zapovedi veljajo tudi za torbice. Torbica naj bo usklajena s čevlji in nakitom.

Čevlji Luxe - na voljo v barvnih odtenkihČevlji, katere lahko tudi barvamo ...

Poročne čevlje iz kolekcije PINK je možno tudi barvati v poljubne odtenke!


DRZNE KOMBINACIJE
Drznejše modne smernice dovoljujejo tudi čevlje v močnejših barvah, ki morajo biti prav tako barvno usklajeni. Pojavljajo se kombinacije šopek in čevlji, nakit in čevlji, detajli na obleki in čevlji. Na primer: bela obleka, šopek v zeleni barvi in zeleni čevlji.

PEPELKINI ČEVLJI
Poročne modne smernice močno poudarjajo detajle, veliko kristalov in čipk. Zato si lahko svojo modno podobo sestavite nekoliko drugače. Lahko izberete preprostejšo obleko, poudarek pa naj bo na čevljih in nakitu. Tako so lahko čevlji bogato okrašeni s čipko in kristali, taki čevlji bodo sanjski – Pepelkini.

Poročni čevlji Paradox London

Poročni čevlji Paradox London

 

BARVANJE POROČNIH ČEVLJEV

V salonu vam nudimo tudi barvanje poročnih čevljev. Na voljo je barvna skala z 21 modnimi odtenki barv, ki jih lahko kombinirate z vašo poročno temo. Nekaj primerov si oglejte na spodnji fotografiji.

Barvanje poročnih čevljev

 

Poročne čevlje vodilnega proizvajalca Paradox London (kolekcijo Pink, Belle in Benjamin Adams) nudimo ekskluzivno v Poročnem kotičku, celotno kolekcijo si oglejte na spletni strani http://paradoxlondon.com