Spremljajte naš

Poročna vabila

Objavljeno: 10. marec 2011
Enkratna in osebnostno obarvana poročna vabila podarijo gostom trenutke prijetnega pričakovanja ter slogovno razkrijejo vašo poroko.

Organizacija današnje, moderne poroke, je lahko težavna naloga – veliko je lokacij, napotkov in idej, ki jih gostje potrebujejo in zagotovijo, da bo vse potekalo, kot si želite. Izbira oblike poročnega vabila ob tolikšni izbiri ni preprosta stvar, zato vam v nadaljevanju ponujamo nekaj predlogov.


ROČNO IZDELAN PAPIR

S svojo grobo, umetniško strukturo vrača misli k originalni izdelavi papirja. Pri izdelavi papirju dodajajo različne primesi in barvila, ki mu da še poseben pečat. Čar takega papirja so neostri, natrgani robovi, ki jih pri ostalih papirjih ni moč doseči. Takšen papir je nemalokrat podlaga prosojnemu papirju, na katerem je tiskano besedilo.

PRIDIH NARAVNEGA


poroki v toplih mesecih se odlično podajo naravni toniVabila v barvah travniškega cvetja , jesenskih sončnic ali z dodatki morskih zvezd in različnih školjk ali dišeče sivke so lahko prijetna popestritev unikatnih poročnih vabil. Za celostno podobo bo poskrbela tudi namizna dekoracija z enakimi dodatki.

Naravna poročna vabilaNaravna poročna vabila

MOČNE BARVE

Živahne barve, kot so barve fuksije, travniško zelena, močno vijolična ali rumena so letošnja modna zapoved. V ospredje prihaja tudi črno-bela kombinacija. Če ste nevesta, ki ne sanja o princeskini obleki in ne prisega na klasiko, bo takšen slog prava izbira za vas. Morda boste imeli pri iskanju dodatkov nekaj težav a je vredno vztrajati.

Poročna vabila v barvahPoročna vabila v barvah

VERZI

Če se osredotočimo na vsebino vabila je poroka dogodek, ob katerem se branje prijetnih ljubezenskih verzov in življenjskih misli za trenutek ustavimo in razmislimo o čustvih tega dne. Zato so poleg klasičnih besedil zelo priljubljeni verzi kakšnega od znanih avtorjev (Ivan Minatti, Kahlil Gibran, Pam Brown …) prijetna popestritev.

FOTOGRAFIJE

Vsakdo si želi kanček izvirnosti in del sebe. V starem albumu poiščita fotografijo iz otroštva ali skupno fotografijo iz začetka vajine skupne poti. Če ne najdeta primerne fotografije se lahko odpravita k fotografu in se portretno fotografirata. Z malo truda, inovativnosti in veliko humorja bodo vabila zares originalna.

Poročna vabila s fotografijoPoročna vabila s fotografijo

 
Poročnem kotičku boste v katalogih našli še več predlogov in idej, poskrbeli pa smo tudi za pester nabor besedil in verzov,ki jih lahko vključite na svoja vabila. Po zelo konkurenčnih cenah vam bomo izdelali tudi zahvale, konfete, menije, sedežni red in svetovali pri dekoraciji poroke. Več na www.porocnikoticek.si/vabila

V naši akcijski ponudbi preverite posebno ponudbo poročnih vabil in konfetov po znižani ceni!

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/akcija/

 

Ključne besede: poročna vabila, poročno vabilo, tisk poročnih vabil, oblikovanje poročnih vabil, poročna vabila - cena, poročne zahvale, poročni konfeti, poročna vabila v akciji