Spremljajte naš

Prevleke za stole

Objavljeno: 17. september 2011
S prevlekami za stole boste poskrbeli, da bo prostor svetel in svečan, kot se za poroko spodobi. Za piko na i bodo poskrbele barvne pentlje iz organdija.

Ste pravkar našli sanjski kraj vaše poroke in ne veste, kako bi ga okrasili?

Prevleke za stole s pentljami

Načrtujete morda poročno slavje pod šotorom ali piknik na domačem vrtu?

Pogosto se zgodi, da se oblika stolov ne sklada z vašimi pričakovanji ali so celo tako moteči element, da jih je potrebno prekriti. S prevlekami za stole, ki jih lahko tudi najamete, bo problem hitro rešen, vaš prostor bo zažarel in postal svečan, kot se za poroko spodobi.

Morda se sprašujete, kakšne dimenzije stolov so primerne za prevleke, ki jih boste najeli? Večina stolov ima standardno višino sedal in naslonjal in prevleke za stole so prilagojene tem standardom. Širino naslonjala pa si pomagamo prilagoditi z barvnimi trakovi, ki jih privežemo okoli naslonjal. Številni odtenki trakov iz mehkega organdija bodo poskrbeli za barvno ujemanje z izbranim cvetjem in poročno dekoracijo.

 

IN STROŠEK? Za prevleko boste odšteli 3,80 eur, za okrasni trak pa dodatnih 0,50 eur v kolikor bo v kompletu s prevleko (izposodite si lahko tudi trakove posebej za 0,90 eur)

Cena najema velja v Poročnem kotičku v Ljubljani, kjer je na voljo večjo količino prevlek in okrasnih pentelj.
http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/izposoja-dekoracij/

Za poročni obred, kot iz škatlice ...
Naj vam neestetski stoli ne pokvarijo poročnih fotografij! Za svečano dekoracijo poročnega obreda si za 25 eur priskrbite najem štirih prevlek z barvnimi trakovi po vaši izbiri!

Prevleke za stole s pentljami

Ključne besede: prevleke za stole, poročna dekoracija, najem prevlek za stole, poročni obred, dekoracija poroke