Spremljajte naš

La Sposa (by Pronovias)

Objavljeno: 17. oktober 2013
Novost v Poročnem kotičku: Poročne obleke LA SPOSA iz skupine PRONOVIAS

V začetku novembra prihaja v Poročni kotiček dolgo pričakovana kolekcija romantičnih poročnih oblek španske blagovne znamke La Sposa. Celotno kolekcijo pooseblja svetovno znana Lindsay Ellingson, znana po tesnem sodelovanju z modnimi hišami, kot so Chanel, Dolce&Gabanna in Christian Dior.

Oglasna kampanija z najbolj prodajanimi oblekami iz kolekcije 2014 je bila posneta v francoskem dvorcu iz 19. stoletja v okolici Pariza, pod taktirko svetovno znanega fotografa Carlesa Alsina.

Oglejte si videoposnetek iz snemanja kampanije La Sposa http://www.youtube.com/watch?v=NDTL2TqekNg&feature=youtu.be

Poročna obleka La Sposa

LASTNOSTI KOLEKCIJE 2014

Verjetno ste že opazili, da v vseh novih kolekcijah na poročnih oblekah kraljuje čipka. Med čudovitimi novosti iz kolekcije La Sposa velja omeniti nekaj čudovitih širokih krinolin z naborki, ki tečejo po krilu v valovih in kaskadah. Nasprotno princes kroju so obleke, ki se tesno oprijemajo telesa, tako imenovane “mermaid”obleke, ki popeljejo skladno nevestino telo do popolnosti. Kolekcije imajo poudarek na pasovih: ali pas krasi prišita broška iz draguljev ali pa je pas zavezan s trakom, ki ga krasi raznovrstno okrasje.

Poročna obleka La Sposa

Oblikovalci poročnih oblek so namenili pozornost tudi na izbiro vrhunskih tkanin. In pravijo: “Imeli smo čudovito delo ob tako subtilni Chantilly čipki, drobnimi detajli z biseri “mother of perl”, vsaka poročna obleka je kot dragulj.”

Oblikovalci v sodelovanju s tekstilnimi tehnologi vedno znova iščejo nove ustvarjalne tkanine, tokrat je plod sodelovanja prinesel novo tkanino iz tila, imenovano “petit pois”. Til iz finega tkanja s pikastim vzorcem (potiskom) je postal nov temelj v kombinacijah s čipko.

 

Kolekcija poročnih oblek La Sposa je na voljo v salonu Poročni kotiček, za izposojo ali nakup. Za vse rezervacije in prednaročila do konca leta izkoristite posebno ugodnost – voucher gift – s katerim prejmete brazplačno tančico, ki se bo podala k vaši poročni obleki.

Poročna obleka La SposaPoročna obleka La Sposa

Celotno kolekcijo si oglejte tukaj http://www.lasposa.info/

Ključne besede: poročne obleke La Sposa, čipkaste poročne obleke, poročna moda, poročni trendi