Spremljajte naš

Poročni nakit za popoln izgled neveste

Objavljeno: 30. oktober 2013
Poročni dan je krona vašega življenja in takrat so vse oči uprte v nevesto. Tako kot poročna obleka morajo biti tudi dodatki skrbno izbrani saj dopolnjujejo osebni stil neveste in vplivajo na svečano razpoloženje.

TIARE

Ko pomislimo na nevesto, vidimo podobo princeske, ki jo krasi naglavna krona oz. tiara. Če mislite, da je ta pravljičen kos poročnega nakita prišel iz mode, se motite. Na skritem si jo želi poskusiti prav vsaka nevesta, ki obišče poročni salon. Poročne tiare s svojo pravljičnostjo dopolnjujejo toliko različnih stilov poročnih oblek, da si jo lahko umisli prav vsaka nevesta. Tiare ali diademi so daleč najbolj priljubljeni dodatek nevest s speto in malce dvignjeno pričesko - te si lahko privoščijo pravo kraljevsko tiaro s kristalčki ali perlicami, ki je praviloma simetrične oblike. Spuščenim in pol spetim pričeskam se veliko bolj poda minimalistična (skromnejša) oblika tiare, ki je lahko tudi asimertična in se nosi kot lasni obroč. Takšne obročke velikokrat krasi prav poseben motiv – lahko je v obliki metulja, pentlje, cveta, … ali pa ima zgolj nanizane kristalčke ali perlice.

Pri izbiri poročne tiare velja pravilo: razkošnejše poročne obleke si ob sebi zaslužijo bogatejše kose nakita. Enako velja za enostavne, padajoče poročne obleke – okrasje je lahko bolj skromno in diskretno.

Popolna kombinacija k speti ali pol speti poročni pričeski je tudi tančica, ki jo odlično kombinirate k simetrični tiari.

Največjo izbiro poročnih tiar boste našli v Poročnem kotičku.

Oglejte si ostalo ponudbo tiar http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/nakit-in-dodatki/tiare/

 

POROČNI GLAVNIČKI

Sodobna nevesta izbira ekstravagantnejše pričeske in poročni glavnički so kot nalašč za njo. So sodobna in sveža alternativa tiaram, s svojimi simetričnimi in asimetričnimi oblikami združujejo ljubiteljice kristalčkov, perlic ali stekelc. Lasne broške imajo tudi pridih preteklosti, zato boste na svoj račun prišle tudi modne navdušenke stila Vintage.

Glavniček lahko kombinirate z drobnimi uhani in vaš styling bo popoln.

Poročni glavnički za vse sodobne neveste s posebno oblikovanimi pričeskami.

Oglejte si ostalo ponudbo glavničkov http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/nakit-in-dodatki/glavnicki/

 

LASNICE

V poročno pričesko dodajte popoln dotik iskric!  Z izbiro lasnih sponk bo strah odveč, da bi zasenčili vašo poročno obleko in pričesko. Oblik je nešteto, izbirate jih lahko skupaj s svojo najljubšo poročno temo (metulji, cvetovi, perlice, kristalčki ...) Za kratkolase neveste priporočamo nakup lasnic, ki imajo obliko svedrov oz. polžkov. Le te enostavno pritrdite v pričesko. V ponudbi pa so tudi lasni kristalčki in perlice Poirier, ki jih preprosto nanizate neposredno na en ali več pramenov las.

Elegantne lasne sponke so dovolj nevtralne, da jih lahko nosijo tudi barvno usklajene družice.

Lasnice- popoln dotik iskric v vaši poročni pričeski.

Oglejte si ostalo ponudbo lasnic http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/nakit-in-dodatki/lasnice/

 

LASNI OBROČI

Spuščenim in pol spetim poročnim pričeskam se veliko bolj poda minimalistična (skromnejša) oblika tiare, ki je lahko tudi asimertična in se nosi kot lasni obroč. Takšne obročke velikokrat krasi prav poseben motiv – lahko je v obliki metulja, pentlje, cveta, … ali pa ima zgolj nanizane kristalčke ali perlice. 

Lasni obroči za minimalistične poročne obleke.

 

Romantična obleka z dekoltejem kar kliče po nakitu, zato ji vdihnite še več čara in poudarite njeno eleganco. Pika na i vašemu popolnemu poročnemu videzu bo prav gotovo čudovit kristalni komplet poročne ogrlice, uhanov in tiare. 
Čeprav ste včasih v skušnjavi, da bi si privoščile kar največ blišča smo za vas izbrali popolno kombinacijo, ki vas ne bo zasenčila. 

POROČNE OGRLICE

Romantična poročna obleka z dekoltejem kar kliče po nakitu, zato ji vdihnite še več čara in poudarite njeno eleganco. Pika na i vašemu popolnemu poročnemu videzu bo prav gotovo čudovit kristalni komplet poročne ogrlice, uhanov in tiare. Čeprav ste včasih v skušnjavi, da bi si privoščile kar največ blišča smo za vas izbrali popolno kombinacijo, ki vas ne bo zasenčila. 

Poročne obleke z dekoltejem kar kličejo po nakitu ...

Oglejte si ostalo ponudbo ogrlic http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/nakit-in-dodatki/porocne-ogrlice/

 

Prikazani izdelki poročnega nakita so vam na voljo v salonu Poročni kotiček v Ljubljani. Vabljeni, da nas obiščete in si v živo ogledate celotno ponudbo poročnega nakita in dodatkov za nevesto.