Spremljajte naš

Trendi poročnih vabil

Objavljeno: 17. december 2013
Povabite goste na poroko s čudovitimi poročnimi vabili, ki se bodo barvno in stilsko ujemali z vašo nitjo poroke. Spoznajte trende in ideje letošnje sezone!

Poročna vabila

Ure in kraji za poroko potrjeni, seznam gostov narejen! Sedaj končno lahko naročite in pošljete vaša poročna vabila.

Povabite goste na poroko s čudovitimi poročnimi vabili Poročni kotiček, ki se bodo barvno in stilsko ujemali z vašo nitjo poroke. Poleg oblikovanja in tiska vabil vam izdelamo tudi poročne zahvale in ostale poročne tiskovine. V salonu si lahko ogledate katalog s celotno kolekcijo in barvne karte vrhunskih materialov, ki so del poročnih kolekcij. Odlikuje nas več kot 15 letna tradicija in hitra izdelava.

Brezčasna poročna vabila in dodatki

Poročne tiskovine v belih in krem odtenkih so popolnoma brezčasna in vedno elegantna. Če ob naročilu poročnih vabil še ne veste, kakšna bo vaša dekoracija, se držite nevtralnih tonov.

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocno-vabilo-125/

http://www.porocnikoticek.si/konfeti/porocni-konfeti/porocni-konfeti-120/

 

Pastelne poročne tiskovine

Romantični nežni pasteli so kot načašč za vašo poroko. Svetle odtenke roza, marelične, peščene, turkizne boste brez težav kombinirali skupaj z vašim poročnim šopkom, torto, namizno dekoracijo, ... 

Zelena svežina

Zelena svežina je idealna za pomladne poroke! Za ljubitelje narave in vsega naravnega - eko, priporočamo odtenke zelene. 

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocno-vabilo-119/

http://www.porocnikoticek.si/konfeti/porocni-konfeti/porocni-konfeti-99/

 

Vijolične poročne tiskovine in dodatki

Vijolična barva je postala pravi hit! Odtenkov vijolične je nešteto, zato bodite pri izbiri skrajno pazljivi. Temno vijolična je tudi izjemno zahtevna barva za fotografiranje.

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocno-vabilo-109/

http://www.porocnikoticek.si/naprsni-sopki/naprsni-sopki/naprsni-sopek-54/

 

Žive barve poročnih tiskovin

Eksplozija živih barv! Najbolj fotogenična barva med živahnimi toni je zagotovo fuksia. Kombinirate jo lahko s snežno belo ali smetanovo.

http://www.porocnikoticek.si/naprsni-sopki/naprsni-sopki/naprsni-sopek-29/

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocna-vabila-149/

 

Turkizna poročna vabila

Lahko bi jo poimenovali za klasiko "morskih porok". Turkizna barva še zdaleč ni rezervirana za vaše malčke, z njo bo vaša poroka sveža in v trendu.

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocna-vabila-158/

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/sedezni-red-47/

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocno-vabilo-77/

 

Elegantni pasteli s perlico

Pastelni komplet poročnih tiskovin - od poročnih vabil, zahval, menijev, ... z rožnimi odtenki bo tudi izbira poročnega šopka nadvse preprosta!

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocna-vabila-159/

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocni-meni-29/


 Poročna vabila z lasersko tehnologijo

Potrjevanje udeležbe, poročna darila
Vse prepogosta napaka na poročnih vabilih je prisotnost različnih verzov, ki se nanašajo na poročna darila v obliki denarja. Povabljenci ne morejo mimo misli, da vama je morda njihov denarni prispevek (naj)pomembnejši. Ne nazadnje se še vedno največ vabil vroči osebno in takrat največkrat beseda nanese tudi na želeno darilo in prisotnost na poroki. Svetujemo vam, da pred poroko pokličete svoje goste, saj boste s to gesto pokazali, da cenite njihovo prisotnost na poroki.
V salonu si lahko ogledate katalog s celotno kolekcijo in barvne karte vrhunskih materialov, ki so del poročnih kolekcij. Pri izbiri in oblikovanju vabil vam bodo v pomoč izkušene svetovalke.

Naša najnovejša kolekcija poročnih tiskovin je oblikovana z lasersko tehnologijo. Oblike čipke, metuljev, ptičkov dodajo vaši poroki pridih romantike.

http://www.porocnikoticek.si/tiskovine/porocna-vabila-175/

http://www.porocnikoticek.si/konfeti/porocni-konfeti/porocni-konfeti-132/

 

Potrjevanje udeležbe, poročna darila

Vse prepogosta napaka na poročnih vabilih je prisotnost različnih verzov, ki se nanašajo na poročna darila v obliki denarja. Povabljenci ne morejo mimo misli, da vama je morda njihov denarni prispevek (naj)pomembnejši. Ne nazadnje se še vedno največ vabil vroči osebno in takrat največkrat beseda nanese tudi na želeno darilo in prisotnost na poroki.

Svetujemo vam, da pred poroko pokličete svoje goste, saj boste s to gesto pokazali, da cenite njihovo prisotnost na poroki.

 

Vam v pomoč

V salonu si lahko ogledate katalog s celotno kolekcijo poročnih tiskovin in dodatkov ter barvne karte vrhunskih materialov, ki so del kolekcij. Pri izbiri in oblikovanju vabil vam bodo v pomoč naše izkušene svetovalke.