Spremljajte naš

Dekliščina

Objavljeno: 26. avgust 2013
Se bliža poroka prijateljice? Punce - pripravite ji noro in nepozabno dekliščino! Nekaj idej, ki bodo popestrile dokončno slovo od dekliškega življenja, ne bo odveč …

ORGANIZACIJA DEKLIŠČINE

Se bliža poroka prijateljice? Punce - pripravite ji noro in nepozabno dekliščino! Nekaj idej, ki bodo popestrile dokončno slovo od dekliškega življenja, ne bo odveč … Dekliščina že od nekdaj velja za najboljšo žensko zabavo pred vsako poroko. Kot velja pravilo, mora biti dekliščina nepozabna za bodočo nevesto.

Nepozabna dekliščina

KDO JE ORGANIZATOR DEKLIŠČINE?

Ponavadi organizira dekliščino najbližja nevestina prijateljica, sestra oziroma se dekleta udejstvujejo kar skupaj. Včasih pa nevestino zadnjo divjo noč organizira nevesta kar sama. Če ste se znašli v tej vlogi, pa vam primanjkuje idej, vam bodo naši nasveti zagotovo v pomoč.

Kliše iz ameriških filmov, da na dekliščinah nastopajo slači fantje, ženske pa počnejo »poredne« stvari, zagotovo poznate, danes pa se prijateljice odločajo za zabave, namenjene predvsem nevesti, ki opravlja smešne naloge.

PRVO PRAVILO DEKLIŠČINE Dekliščina je noč, ki je rezervirana samo za dekleta. Moškim – razen nastopajočim animatorjem  – je tokrat vstop prepovedan!

POREDNI KVIZ

Ker dekliščino po navadi organizirajo najboljše prijateljice, smo prepričani, da o nevesti veliko vedo, saj jo poznajo že dolga leta. Sestavite ji kviz z različnimi vprašanji iz njenega življenja. Pripravite tudi žgačkljiva vprašanja, kot so »najbolj nori kraj seksa z bodočim možem«, itd. Za odgovore povprašajte bodočega moža in jo tako seznanite z odgovori. Pripravite tudi starejše fotografije iz mladosti ter smešne video posnetke, (če jih lahko dobite), ki bodo popestrili kviz. 

POREDNA DEKORACIJA NA DEKLIŠČINI

Če vaša prijateljica veliko da na zunanjost in ves čas govori o dekoraciji, poročni obleki, cvetju in o raznih detajlih na poroki, potem se tudi vi potrudite, dabo dekliščina tudi paša za oči. Dekoracija na dekliščini zagotovo nima nič opraviti s poročno dekoracijo, vse mora biti povezano z erotiko: slamice, prtički in kozarčki v obliki penisov in podobne traparije jo bodo zagotovo spravili v dobro voljo in popestrili njen zadnji samski večer. Kupite ji tudi nekaj daril, ki bodo popestrila dogajanje. Roza pivsko čelado lahko nevesta uporabi že takoj, seksi lisice in vroče masažne kamne za razvajanje ob mrzlih večerih pa kasneje s s vojim možem.

Baloni za dekliščinoSlamice penisKostum za dekliščinoKlobuk za dekliščino

PRIPOMOČKI ZA DEKLIŠČINO

Če je vaša prijateljica šaljivka, ki vas rada spravi v zadrego, imate na dekliščini  priložnost, da ji vrnete milo za drago. Če se vaša zabava nadaljuje v baru, bo to idealno. Priskrbite ji tiaro, smešen predpasnik ali kakšno smešno pokrivalo, na katerem je penis ali kaj podobnega. Nato naj napihne napihljivega g. Penisa, ki ste ga kupili posebej zanjo. Njena naloga to noč bo, da napihljivega lepotca celo noč oblači - in to z oblačili, ki jih bo »nafehtala« od moških, ki jih bo spoznala to noč.

Šaljive kape za dekliščine in fantovščineŠaljive kape za dekliščine in fantovščine

 

NE POZABITE!

Nikakor ne pozabite, da je dekliščina predvsem ženski žur, na katerem proslavljate slovo od norega dekliškega življenja – zato si le dajte duška, kot da je zadnjič (čeprav dobro veste, da v resnici ni). Naj dekliščina vsem vam ostane v spominu, vendar kot pravijo … kar se dogaja na dekliščini, veste samo ve.

Dekoracija in pripomočki za dekliščino so vam na voljo v salonu Poročni kotiček. http://www.porocnikoticek.si/dodatna-ponudba/dekliscina/

 

Dodatki za dekliščineDodatki za dekliščineDodatki za dekliščine