Spremljajte naš

Razprodaja poročnih oblek

Objavljeno: 28. avgust 2013
12. oktobra 2013, ob koncu poročne sezone, je v poročnem salonu Poročni kotiček čas za veliko razprodajo poročnih oblek, ki je postala že tradicionalna.

Vse, ki boste postale neveste v letu 2014, gotovo že raziskujete med informacijami, med katerimi je v ospredju vaša sanjska poročna obleka.  V salonu Poročni kotiček se zavedajo, da je izvedba poroke tudi precejšen finančni zalogaj, zato bodo s ponudbo poskrbeli, da poročna obleka ne bo na vrhu seznama vašega proračuna.

Na dan razprodaje, 12. oktobra 2013, vam bodo ponudili več kot 100 poročnih oblek po neverjetnih cenah – 180, 280 in 380 evrov, svečane obleke pa boste kupovali od 49 evrov naprej. Posebno pozornost v pestri ponudbi so namenili tudi poročnim oblekam za nosečnice in močnejše postave. Za popoln videz neveste bodo poskrbeli tudi poročni dodatki (nakit, čevlji, perilo …), ki bodo v času razprodaje na voljo po polovičnih cenah.

Katalog z razprodajnimi oblekami in dodatki si lahko prelistate na Facebook strani www.facebook.com/razprodaja.porocnih.oblek

Ker je razprodaja v Poročnem kotičku vsako leto množično obiskana (kot zanimivost: prve stranke pridejo v zgodnjih jutranjih urah), vam želimo pred obiskom podati nekaj koristnih informacij :

-          Na spletni strani www.porocnikoticek.si si oglejte izbor razprodajnih oblek.

-          Naredite si seznam z izborom najljubših modelov, ki jih želite pomeriti, naročite se na pomerjanje.

-          Pomerjanje razprodajnih oblek s stilistko znaša 5 eur, ki jih lahko izkoristite ob nakupu obleke.

-          Na dan razprodaje salon obiščite čim prej (razprodaja se začne 12. oktobra ob 15. uri).

-          V salonu na dan razprodaje ne bo poročnih oblek kolekcije 2014.

-          Prodajne cene oblek veljajo le na dan razprodaje (šiviljski popravki niso vključeni v ceno).

-          NOVO! Vse obleke so na voljo za nakup že pred datumom razprodaje, po občutno znižanih cenah.

Naj se iskanje vaše sanjske obleke začne!Wink

Prelistajte si RAZPRODAJNI KATALOG OBLEK http://issuu.com/porocni_koticek/docs/razprodaja_2013  in si zagotovite svoj termin pomerjanja.

Razprodaja poročnih oblek v Poročnem kotičku