Spremljajte naš

Sanjska poročna obleka

Objavljeno: 12. september 2013
Vse želimo na svoj poročni dan izgledati karseda čudovito in k temu v veliki meri pripomore ravno poročna obleka. Toda kako najti pravo?

1.  Naš prvi nasvet je prav gotovo, da morate poročno obleko pomeriti. Ko boste oblekle vsaj kakšno poročno obleko, potem boste vedele o čem govorimo. Pomerjanje poročnih oblek ni enako pomerjanju majic ali hlač v trgovini. Večina žensk ni vajenih nošenja svečanih oblek, poročna obleka pa je še več kot to. Vsako izmed vas bo spremenila v pravo princeso, kar si na takšen dan zagotovo zaslužite.

Poročna obleka Colet BridePoročna obleka Colet Bride

2.  Naš naslednji nasvet se dotika fotografij. Občudujete poročne obleke v revijah, spletu in se kot nore zaljubite v določen kroj ali silhueto. Toda pozor. Na večini fotografij obleke nosijo manekenke s skoraj popolnimi merami, ki pa jih v realnosti zelo težko vidimo. Nekatere imamo malce širše boke, druge so majhne, tretje presuhe, četrte imajo prevelik prsni obseg… skratka daleč od popolnosti. To pa ne pomeni, da za vas ne obstaja popolne obleke. Ravno nasprotno. Morda le ne bo tista, ki ste si jo zamislile zgolj na podlagi fotografije. Zato je še kako pomembno, da upoštevate naš prvi nasvet in obleko najprej pomerite. Morda boste presenečene kako obleka iz fotografije izgleda na vas. Upoštevajte pa tudi nasvete svetovalk v salonu. Le te so tam, da vam pomagajo poiskati pravo obleko za vašo postavo.

Poročna obleka Colet BridePoročna obleka Colet Bride

3. Določite ZNESEK, ki ste ga pripravljeni nameniti za poročno obleko. Povsem razumljivo je, da je strošek, ki ga neveste namenijo za poročno obleko različen, saj so okusi in želje povsem individualni. Obleka se pri tem ne razlikuje prav dosti od ostalih stvari, četudi opremljate stanovanje ali kupujete avto, velja rek "malo denarja, malo muzike". Pravzaprav si boste naredili veliko uslugo, če boste iskreni ter odprti in v salonu jasno povedali, kakšne so vaše finančne meje. Ob tako pestri ponudbi oblek zagotovo ni smiselno, da pomerite vse, svetovalka vam bo lažje pripravila primeren izbor in svetovala najboljše za vaš denar.

Poročna obleka Colet Bride

OGLEJTE SI CELOTNO PONUDBO POROČNIH OBLEK http://www.porocnikoticek.si/obleke/

OGLEJTE SI PONUDBO RAZPRODAJNIH POROČNIH OBLEK http://www.porocnikoticek.si/obleke/akcija/

Ključne besede: poročne obleke, izporoja poročnih oblek, poročni salon, poročni trendi, poroka, poročna dekoracija, poročne obleke za močnejše postave, poročne obleke za nosečnice, revija Moja poroka