Spremljajte naš

Cymbeline Paris 2015

Objavljeno: 15. maj 2014
Neveste 2015 - z veseljem vam predstavljamo romantično kolekcijo, z naslovom La Vie en Rose.

Cymbeline Paris

Cymbeline Paris – La Vie en Rose, kolekcija 2015

Cymbeline Paris v Poročnem kotičku

Polna strasti nas ne pusti ravnodušne -  oblikovalci poudarjajo, da obleka ni splet naključno izbranih detajlov združenih v celoto, temveč je kot popoln cvet vrtnice, kjer so vsi cvetlični lističi spleteni natančno, v popolno lepoto.

Modno revijo so odprle čudovite poročne obleke v lestvici rožnatih odtenkov, od nežno marelične, roza do fuksie. Himna ljubezni se je nadaljevala v ženstvenih, preprostih krojih z dodelanimi detajli – čudovitimi dekolteji in prosojnimi hrbti, ki jih krasijo čipkasti korsaži in ornamenti. Kot zaščitni znak oblek Cymbeline Paris so tradicionalne in svetovno znane čipke Calais in Chantilly, ki slovijo po brezčasni lepoti in unikatnosti – prav zaradi njih so njihove obleke tako udobne in nosljive in zato tako cenjene med nevestami.

Kolekcija 2015 je že na voljo v poročnem salonu Poročni kotiček.

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

Poročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline ParisPoročna obleka Cymbeline Paris

 

Zgodovina ustvarjanja

Cymbeline Paris je družinsko podjetje, ki se popolnoma posveča ustvarjanju poročnih oblek zato, da boste tega posebnega dne najlepše. Že več kot 40 let.

Srce poročne hiše sestavljajo tri sestre – Evelyne, Chantal in Monique … sanje deklic, ki so si trenutek, ko se bodo za vedno zavezale svojim izbrancem predstavljale v romantični poročni obleki, postale resničnost pred več kot 40 leti. Vera v uspešno  podjetje je bila dovolj močna, da so premagale tudi takratne omejitve togega trga, svoje revolucionarne zamisli v kolekcijah so kmalu pokazale javnosti in postale vodilno podjetje z lastnim oblikovalskim studiom ter proizvodnjo.

Sestre so svoje znanje v mladosti pilile v znanih pariških ateljejih (med drugimi tudi v Chanel-u), zato so vedno poznale ključ do ustvarjanja oblek z različnimi karakterji. Bistvo ustvarjanja poročnih oblek Cymbeline je povezovanje tradicionalnih čipk iz Calaisa, ki slovijo po vsem svetu.

Kolekcija Cymbeline Paris je dobitnik prestižne nagrade za francoskega oblikovalca leta (2009, 2010, 2011, 2012)

Butiki

Prostor, v katerem je trgovina je zelo pomemben, saj nevesto poveže z znamko in podjetjem Cymbeline, ki poleg tradicije upošteva tudi modne zapovedi in spreminjanje le teh. Prav vsak salon, ki ga izberejo za svojega predstavnika, mora poleg znanja in izkušenj imeti tudi toplo vzdušje, hkrati pa izžarevati prestižnost znamke. V Sloveniji je prav takšen prostor zagotovo salon Poročni kotiček, ki sodeluje s hišo Cymbeline že več kot 10 let.

Poročni kotiček je tudi edino prodajno mesto, kjer poleg nakupa nudijo izposojo kolekcije Cymbeline Paris.

Poročnih oblek Cymbeline Paris NI MOŽNO kupiti prek spleta.


Defile modne revije, kolekcije 2015

 

Ključne besede: poročne obleke, izposoja poročnih oblek, poročni salon Ljubljana, Cymbeline Paris, Poročni kotiček, svečane obleke