Spremljajte naš

Personalizirana voda za poroko

Objavljeno: 27. maj 2014
Celoten poročni dan je tematsko obarvan. Manjka zgolj pika na i? In zakaj ne bi s svojo personalizirano vodo presenetila goste na vajini poroki?

Voda na poroki

 

V Poročnem kotičku lahko naročita 300 ali 600 plastenk vode z edinstvenim dizajnom, ki vsebuje vajini imeni, inicialki datum ter napis (takšen kot je viden na fotografiji). Grafiko vama oblikujemo individualno glede na vaše želje, možno je barvno prilagajanje glede na ostale izbrane tiskovine. Na voljo so tudi tipske etikete. 

Rok izdelave od naročila do dobave je 7-14 dni (odvisno od sezone).

 

Personaliziana poročna voda

O vodi:
V plastenkah boste našla izvirsko vodo 902, ki se polni, tako kot že samo ime pove, na 902 m nadmorske višine in velja za eno najčistejših vod v Evropi. Sam izvir vode se nahaja še 200 m višje na Kašni planini,  točneje na Črnivcu. Voda je pod stalnim nadzorom Zavoda za zdravstveno varstvo Celje, njeno kvaliteto pa potrjujeta tudi dve zlati in ena srebrna medalja AGRA 2011, 2012 in 2013. 
Naročita lahko 300 ali 600 plastenk z edinstvenim dizajnom, ki vsebuje vajini imeni, inicialki datum ter napis (takšen kot je viden na fotografiji)
300 kom – 123 eur (0,41 eur /kom)
600 kom – 174 eur (0,29 eur/ kom)
Prevoz je pri obeh naročilih BREZPLAČEN. 

 

CENE:

300 kom. – 162 eur (0,54 eur /kos plastenke)

600 kom. – 213 eur (0,36 eur/ kos plastenke)

Vsebina plastenke: 0,5 l


Oblikovanje etikete in prevoz je pri obeh naročilih BREZPLAČEN. 

Rok izdelave: najmanj 1 teden od potrditve oblike etikete

 

O VODI:

V plastenkah boste našla izvirsko vodo, ki se polni na 902 m nadmorske višine in velja za eno najčistejših vod v Evropi. Sam izvir vode se nahaja še 200 m višje na Kašni planini, točneje na Črnivcu.

Voda je pod stalnim nadzorom Zavoda za zdravstveno varstvo Celje, njeno kvaliteto pa potrjujeta tudi dve zlati in ena srebrna medalja AGRA 2011, 2012 in 2013. 

Personalizirana voda za poroko

 

IDEJE:

Morda se vam zdi 300 plastenk veliko, vendar če pomislite, da je pri nas v povprečju 83 svatov na poroki, ki verjemite spijejo več kot le pol litra vode na en večer, potem boste hitro ugotovili, da je količina ravno pravšnja.

Tudi poročno omizje bo z že postavljenimi vodami izgledalo še čudoviteje kot sicer. Vodo lahko uporabljata tudi skozi celoten poročni dan, vsekakor pa bo še kako prav prišla na vseh vročih poletnih porokah. Personalizirano vodo pa lahko kot poročni konfet gostje po poroki preprosto odnesejo domov.

 

Primer tipske etikete za vodoPrimer tipske etikete za vodoPrimer tipske etikete za vodoPrimer tipske etikete za vodo

Etiketa za vodo ustnice in brki

Etiketa za vodo s srčki

 

 

Ključne besede: voda na poroki, poročna voda, voda s poročno etiketo, personalizirana voda, poročni konfeti