Spremljajte naš

Razprodaja poročnih oblek

Objavljeno: 16. junij 2014
V Poročnem kotičku smo pričeli s pripravami na veliko razprodajo poročnih oblek, ki bo potekala od septembra naprej vse do velikega razprodajnega dne, sobote 11. oktobra 2014.

PRELISTAJ KATALOG RAZPRODAJNIH OBLEK Klikni ... 

Zaradi ogromnega zanimanja za razprodajo in številnih vprašanj, ... še enkrat sporočamo, da bo 11. oktobra 2014 potekala razprodaja poročnih oblek po načelu: "Kdor pride prej, bo prej postrežen"! Stranke bomo stregli po vrstnem redu.

 Razprodajo po objavljenih cenah začnemo ob 15. uri, odprti bomo že ob 9. uri, da boste lahko tiste, ki ne morete priti obleke izbrati že prej, lahko še pomerjale.

 

Poročne obleke po ugodnih cenah

 

Poročne obleke kolekcije 2014 po izjemno ugodnih cenah

Vse, ki boste postale neveste v letu 2015, gotovo že raziskujete med informacijami, med katerimi je v ospredju vaša sanjska poročna obleka. V Poročnem kotičku se zavedajo, da je izvedba poroke tudi precejšen finančni zalogaj, zato bodo s svojo ponudbo poskrbeli, da poročna obleka ne bo na vrhu seznama vašega proračuna. 
Na dan razprodaje, 11. oktobra 2014, vam bodo ponudili več kot 100 poročnih oblek po neverjetnih cenah – 180, 280 in 380 €, svečane obleke pa boste kupovali od 49 evrov naprej. Posebno pozornost v pestri ponudbi so namenili tudi oblekam za nosečnice in močnejše postave. Za popoln videz neveste bodo poskrbeli tudi poročni dodatki (nakit, čevlji, perilo …), ki bodo v času razprodaje na voljo po polovičnih cenah. Katalog z razprodajnimi oblekami in dodatki si lahko prelistate na Facebook strani www.facebook.com/razprodaja.porocnih.oblek. 
Ker je razprodaja v Poročnem kotičku vsako leto množično obiskana, vam želimo pred obiskom podati nekaj koristnih informacij: 
- Na spletni strani www.porocnikoticek.si si že pred prihodom oglejte izbor razprodajnih oblek.
- Naredite si seznam z izborom najljubših modelov, ki jih želite pomeriti.
- Pred razprodajo si zagotovite svoj termin pomerjanja (pomerjanje s poročno stilistko traja 1 uro).
- Na dan razprodaje salon obiščite čim prej (razprodaja se začne 11. oktobra ob 15. uri).
- V salonu na dan razprodaje ne bo poročnih oblek kolekcije 2015.
- Prodajne cene oblek veljajo le na dan razprodaje, šiviljski popravki pa niso vključeni v ceno.
NOVOST Svojo sanjsko razprodajno obleko pa si lahko zagotovite že prej!  
Če ne želite na svojo sanjsko obleko čakati v vrsti in trepetati, ali jo bo morda kupila ravno nevesta pred vami, jo lahko kupite že pred razprodajo, po redni ceni njene izposoje. 
Naj se iskanje vaše sanjske obleke začne! 

Vse, ki boste postale neveste v letu 2015, gotovo že raziskujete med informacijami, med katerimi je v ospredju vaša sanjska poročna obleka. V Poročnem kotičku se zavedamo, da je izvedba poroke tudi precejšen finančni zalogaj, zato bomo s svojo ponudbo poskrbeli, da poročna obleka ne bo na vrhu seznama vašega proračuna.

Razprodaja poročnih oblek v Poročnem kotičku

 

Neverjetne cene - že od 180 € naprej

Na dan razprodaje, 11. oktobra 2014, vam bomo ponudili več kot 100 poročnih oblek po neverjetnih cenah – 180 €, 280 € in 380 €, svečane obleke pa boste kupovali od 49 evrov naprej.

Posebno pozornost v pestri ponudbi so namenili tudi oblekam za nosečnice in močnejše postave. Za popoln videz neveste bodo poskrbeli tudi poročni dodatki (nakit, čevlji, perilo …), ki bodo v času razprodaje na voljo po polovičnih cenah.

Katalog z razprodajnimi oblekami in dodatki si boste lahko prelistali od 25. avgusta 2014 naprej na Facebook strani www.facebook.com/razprodaja.porocnih.oblek. 


Nasveti za obisk razprodaje - kako si zagotoviti željeno obleko?

Ker je razprodaja v Poročnem kotičku vsako leto množično obiskana, vam želimo pred obiskom podati nekaj koristnih informacij:

  • Na spletni strani www.porocnikoticek.si si že pred prihodom oglejte izbor razprodajnih oblek.
  • Naredite si seznam z izborom najljubših modelov, ki jih želite pomeriti.- Pred razprodajo si zagotovite svoj termin pomerjanja (pomerjanje s poročno stilistko traja 1 uro).
  • Na dan razprodaje salon obiščite čim prej (razprodaja se začne 11. 10. ob 15. uri).
  • V salonu na dan razprodaje ne bo poročnih oblek kolekcije 2015.
  • Prodajne cene oblek veljajo le na dan razprodaje, šiviljski popravki in modni dodatki pa niso vključeni v ceno.

 

Razprodaja poročnih oblek

Če ne želite na svojo sanjsko obleko čakati v vrsti in trepetati, ali jo bo morda kupila ravno nevesta pred vami, jo lahko kupite že pred razprodajo, po redni ceni njene izposoje.

Vljudno prosimo, da se za pomerjanje razprodajnih oblek naročite!

Tel.: 01 4273230 ali 041 787894.

Pomerjanje razprodajnih oblek s stilistko traja 1 uro in znaša 10 € (ob pomerjanju prejmete dobropis v vrednosti 10 €, ki ga lahko izkoristite za nakup shranjevalne vreče za poročno obleko).

Naj se iskanje vaše sanjske obleke začne! 

Razprodaja poročnih oblek v Poročnem kotičku

Poročne obleke na razprodaji

Poročne obleke na razprodaji