Spremljajte naš

Moški metuljčki

Objavljeno: 02. november 2015
Čeprav je marsikdo prepričan, da metuljčke nosijo le natakarji, temu še zdaleč ni tako ...
Moški metuljčki

Metuljčki so resda nekoliko manj priljubljeni od klasičnih kravat, a vendarle bo ženin z metuljčkom ohranil eleganco in izbran stil. Še posebej v zadnjem obdobju je opaziti, da ženini pogosteje izberejo metuljčke za svoj hipsterski videz. Poleg umirjenega - črnega metuljčka v ospredje prihajajo tudi živahne barve, ki jih boste zlahka kombinirali z nevestinim šopkom in ostalo poročno dekoracijo. 
Moški metuljčki
In katere so prednosti nošenja metuljčka?
Nek moški je na svojem blogu navedel nekaj šaljivih razlogov, med drugim tudi: metuljčka ne moreš namočiti v juho tako kot kravate, metuljček ti v vetru ne bo plapolal v obraz, metuljček precej manj utesnjuje od tesno zavezane kravate, če si zelo visok, bo na tebi lepše deloval metuljček kot pa kravata, ki te bo optično še podaljšala.
moški metuljčki
In katere so prednosti nošenja metuljčka?

Nek moški je na svojem blogu navedel nekaj šaljivih razlogov, med drugim tudi: metuljčka ne moreš namočiti v juho tako kot kravate, metuljček ti v vetru ne bo plapolal v obraz, metuljček precej manj utesnjuje od tesno zavezane kravate, če si zelo visok, bo na tebi lepše deloval metuljček kot pa kravata, ki te bo optično še podaljšala ...
moški metuljčki
moški metuljčki
V salonu je na voljo izbira metuljčkov v številnih barvnih odtenkih. Klikni ...
moški metuljčki
moški metuljčki
Moški metuljčki