Spremljajte naš

Poročne obleke Terani Couture New York

Objavljeno: 18. februar 2015
Priznana ameriška blagovna znamka svečanih oblačil, je sedaj na voljo tudi pri nas!
Poročne obleke Terani Couture
Blagovno znamko Terani Couture New York poznamo predvsem zaradi kreacij slavnih oseb iz rdečih preprog širom sveta.
Znotraj kolekcije najdemo obleke za različne svečane dogodke kot so poroke, sprejemi, valete, maturantski plesi ali druge posebne priložnosti. In ravno v tem je čar njihovih oblek, saj se v njih lahko najdejo ženske vseh starostnih skupin. Obleke zaznamujejo zadnji modni trendi, ki so vidni na modnih stezah v New Yorku, Los Angelesu, Milanu, Londonu … Čudovite kreacije iz sijoče svile, šifona, z obveznim okrasjem različnih barvnih kristalov bodo naredili silhueto le še čutnejšo in bolj privlačno. Ne glede na priložnost boste z obleko Terani Couture poskrbeli, da boste žareli v lepoti.
sdhskdj
skdflsk
Blagovno znamko Terani Couture New York poznamo predvsem zaradi kreacij slavnih oseb iz rdečih preprog širom sveta. Znotraj kolekcije najdemo obleke za različne svečane dogodke kot so poroke, sprejemi, valete, maturantski plesi ali druge posebne priložnosti.
In ravno v tem je čar njihovih oblek, saj se v njih lahko najdejo ženske vseh starostnih skupin. Obleke zaznamujejo zadnji modni trendi, ki so vidni na modnih stezah v New Yorku, Los Angelesu, Milanu, Londonu …
Čudovite kreacije iz sijoče svile, šifona, z obveznim okrasjem različnih barvnih kristalov bodo naredili silhueto le še čutnejšo in bolj privlačno. Ne glede na priložnost boste z obleko Terani Couture poskrbeli, da boste žareli v lepoti.
poročni salon
POROČNA KOLEKCIJA
Svečane obleke Terani Couture so čudovite ravno v belih in smetanovih odtenkih v kombinaciji s srebrnimi ali zlatimi kristali in vezeninami. Ravno po teh oblekah najraje posegajo neveste, ki želijo poročno obleko preprostejšega in padajočega kroja. Zaradi lesketajočih korzetov pa so obleke ravno dovolj svečane, da neveste v njih izžarevajo lepoto in ženstvenost.
Prodajne cene oblek se pričnejo že pri 290 €!


Poročne obleke Terani CouturePoročne obleke Terani CouturePoročne obleke Terani CouturePoročne obleke Terani Couture
poročne obleke
Več iz ponudbe svečanih oblek Terani Couture si oglejte tukaj http://www.porocnikoticek.si/obleke/terani-couture/