Spremljajte naš

Zimska poroka

Objavljeno: 13. januar 2016
Tudi poroka v zimskih mesecih je lahko pravljična. A upoštevati je treba nekaj okoliščin in se na njih čimbolj pripraviti.


Zimska poroka

1. ZIMSKA SVETLOBA

Organizirajte poroko in poročno fotografiranje dovolj zgodaj, da ne zamudite naravno svetlobo, ki bo zadoščala za izvedbo edinstvenih poročnih fotografij. Najboljše, da si vzamete čas za poročno fotografiranje pred civilnim obredom, da ne pustita svatov čakati na mrzlem.

2. POROČNA OBLAČILA

Klasične poročne obleke so na srečo precej kompaktne in večplastne. Vseeno pa priporočamo tudi toplejše nogavice, rokavice ali dodaten par škornjev. Tudi plašč ne bo odveč ali topli boleri različnih dolžin, ki si jih v Poročnem kotičku lahko izposodite.

Ženini naj posežejo po kakovostni obleki, predvsem je pomembna sestava tkanine - več je volne, kvalitetnejša in toplejša je obleka.

Zimska poroka

3. KRAJ

Priporočamo, da je pot med lokacijami čimkrajša (od civilne, cerkvene poroka do poročnega slavja). Namreč upoštevati je treba vremenske pogoje, ki se pozimi lahko kaj hitro spremenijo.

4. BARVA IN CVETJE

Zimska poroka vama ne more dati toliko bogate barvne palete, kot morda drugi letni časi, vendar pa je to zagotovo najprimernejši čas za temnejše odtenke, ki zaradi beline ne bodo delovali turobno. Še vedno vaju čaka bogat izbor cvetja in dodatkov, kot so smrekove vejice, storži, zimzeleno cvetje in drugi gozdni plodovi.

Zimska poroka

Zimska poroka

Poročni plašč

Ključne besede: zimska poroka, poroka v hladnih dneh, poročni plašč, bolero za hladne dni, zimske poročne obleke