Kalifornijska poroka Annie Costner v kreaciji Pronovias

Objavljeno: 21. julij 2016
To poletje smo priča številnim porokam slavnih. Usodni DA je dahnila tudi Annie Costner, hči ameriškega filmskega igralca Kevina Costnerja. Poroka in slavje sta potekala na družinskem posestvu Carpinteria v Santi Barbari.
To poletje smo priča številnim porokam slavnih. Usodni DA je dahnila tudi Annie Costner, hči ameriškega filmskega igralca Kevina Costnerja. Poroka in slavje sta potekala na družinskem posestvu Carpinteria v Santi Barbari. Annie je blestela v čudoviti poročni obleki modne hiše Pronovias (model Vicenta), ki jo je za njo oblikoval kreativni direktor Herve Moreau - oblikovalec slovite španske modne hiše, ki je nasledil legendarnega, tragično preminulega Manuela Moto. Poročne obleke blagovne znamke Pronovias Fashion Group so vam na voljo tudi v salonu Poročni kotiček v Ljubljani.

 

Annie Costner v poročni obleki Pronovias Fashion Group

Annie je blestela v čudoviti poročni obleki modne hiše Pronovias (model Vicenta), ki jo je za njo oblikoval kreativni direktor Herve Moreau - oblikovalec slovite španske modne hiše, ki je nasledil legendarnega, tragično preminulega Manuela Moto. Poročne obleke blagovne znamke Pronovias Fashion Group so vam na voljo tudi v salonu Poročni kotiček.

Skica poročne obleke za Annie Costner