Sanjska poroka na otoku Mykonos

Objavljeno: 19. julij 2016
Na grškem otoku Mykonos je usodni DA dahnila supermodel in nekdanji Victorijin angelček Ana Beatriz Barros. Izbranec je temnolasi grški poslovnež Karim El Chiaty.

 

Zaljubljeni par, katerega veže na otok Mykonos prav posebna ljubezen, sta na plaži ob Egejskem morju dahnila DA v začetku julija.

Sanjska poroka na grškem otoku Mykonos

 

Ana priznava, da izbira poročne obleke že zdaleč ni bila enostavna. V svoji karieri supermodela je imela priložnost spoznati najboljše oblikovalce modnih hiš, na modnih brveh pa je nosila že tako čudovite obleke ... A še posebno pri srcu ji je eleganten boho stil s pridihom preteklosti. Obleko so ji izdelali v studiu oblikovalcev modne hiše Valentino.

Poročna obleka modne hiše Valentino

 

Na poroko so prišle številne prijateljice iz modnega sveta. Anine poročne družice so blestele v pastelno rožnatih odtenkih.

Poročne družice so blestele v rožnatih odtenkih.

 

Ana je k poročni obleki izbrala klasično ogrlico in prelepo, dolgo tančico s čipkasto obrobo.

Poročna obleka Valentino z dolgo tančico

 

 

 

 

 

Prvi poročni ples se je začel z umirjeno glasbo, nato se je slavje stopnjevalo v pravi žur. Zabavala jih je rock skupina Tribute to Guns n Roses.

Prvi poročni ples

 

Ključne besede: poroka v tujini, sanjska poroka v Grčiji, poročna obleka Valentino, supermodel Ana Beatriz Barros, Karim El Chiaty, poročno slavje, poročni nakit, poročni prstani, glasba na poroki