Say Yes to the Dress

Objavljeno: 27. januar 2017
Znamenita televizijska oddaja s stilistom Randyjem Fenolijem je izbrala zmagovalno poročno obleko. In prav to zmagovalko imamo tudi v Poročnem kotičku.
Say Yes to the Dress Benelux
 
Zmagovalka - poročna obleka Ulyssa, na voljo tudi v Poročnem kotičku.

Randy Fenoli je sprejel izziv - poročni salon Kleinfeld iz New Yorka je za krajši čas zamenjal in sanjsko obleko tokrat išče nizozemkam. Zaveda se, da je videz evropske neveste nekoliko drugačen in hkrati je navdušen nad izbiro tako kakovostnih poročnih oblek z evropskim podpisom.
 

Zmagovalna poročna obleka
V nizozemski različici resničnostnega šova svetovnega kova Reci DA poročni obleki (Say Yes to the Dress), je voditelj Randy Fenoli bodoči nevesti izbral poročno obleko pod katero se je podpisala priznana italijanska blagovna znamka Nicole Spose! Zmagovalna poročna obleka, ki jo bo nizozemska nevesta nosila na svoj poročni dan, je del nove kolekcije poročnih oblek za prihajajočo poročno sezono 2017. Resničnosti šov, ki je očaral tudi nizozemsko občinstvo, gledalkam postreže z romantično poročno zgodbo bodočih mladoporočencev, družinsko terapijo in modno revijo najmogočnejših modelov poročnih oblek. Resničnostna oddaja pa občinstvu mogoči vpogled v zakulisje priprav na sanjski poročni dan.

Say Yes to the Dress


Poročne obleke Nicole Spose se ponašajo s klasičnimi in ekstravagantnimi kroji. Poročne kreacije iz prefinjenega šifona ali romantične organce, z dovršenimi detajli, spremenijo vsako bodočo nevesto v sanjsko kraljico. Nekaj izbranih poročnih oblek blagovne znamke Nicole Spose in ostalih modnih linij oblikovalke Alessandre Rinaudo si lahko ogledate in pomerite tudi v Poročnem kotičku.