Prvi Trunk Show v Sloveniji

Objavljeno: 12. oktober 2017
Prvi Trunk Show v Sloveniji v sklopu 9. Poročnega sejma na Ljubljanskem gradu, ki se bo odvijal 25. in 26. novembra 2017.

 

KAJ JE TRUNK SHOW?

Trunk show je modni dogodek, ki je v tujini v poročni modi prisoten že vrsto let. Na trunk show-u, ki je najpogosteje večdnevna prireditev, je udeležba možna le ob predhodni rezervaciji. Oblikovalske hiše predstavijo celotno linijo poročnih oblek in dodatkov prihajajoče kolekcije neposredno bodočim nevestam, še preden je kolekcija na voljo širšemu krogu kupcev. Na takšnih prestavitvah je možen ogled tudi nekaterih ekskluzivnih poročnih oblek, ki kasneje niso na voljo v redni prodaji.

Neveste si poročne obleke in dodatke lahko ogledate na modelih ter se obenem posvetujete s poročnimi svetovalci, ki so na takšni predstavitvi na voljo za posvet in nasvet. Odločitev glede izbire obleke je tako lažja, saj dobite obilico dragocenih informacije glede krojev, stilov in trendov prihajajoče sezone. Poročne obleke se lahko na takšni predstavitvi tudi naroči in kupi.

Trunk Show na Poročnem sejmu v Ljubljani.

V sodelovanju z italijansko poročno hišo Nicole Fashion Group (blagovne znamke Nicole Spose, Colet Bride, Jolies, Aurora in Alessandra Rinaudo Couture) bo na sejmu potekal prvi TRUNK SHOW v Sloveniji.
Naravnost iz New Yorškega tedna poročne mode bodo v Ljubljano prispeli izbrani modeli kolekcije 2018, ki jih boste lahko na poročnem sejmu izbirale s pomočjo naših svetoval.

Trunk Show na poročnem sejmu v Ljubljani.

PRIJAVA NA TRUNK SHOW

Trunk Show bo potekal v soboto in nedeljo (oba sejemska dneva) od 12. - 14. ure ter od 16. - 18. ure. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite na elektronski naslov organizatorja sejma marketing@poroka-bo.si

P.S. Vsaka udeleženka (bodoča nevesta) Trunk Showa bo prejela vrečko presenečenja, ki vsebuje tudi popust za nakup poročne obleke.

 

ZA OBISK POROČNEGA SEJMA POTREBUJETE VSTOPNICE, KI JIH PRIDOBITE TUKAJ!


Poročni sejem organizatorja revije Moja poroka.