Moški poročni čevlji

Objavljeno: 04. junij 2017
Na kakovost poročnih čevljev naj bo pozoren tudi ženin! Našo ponudbo udobne poročne obutve za neveste smo obogatili in poskrbeli tudi za lahkoten korak ženina.

Moški poročni čevlji Poročnikotiček

Moški poročni čevlji se morajo ujemati s slogom ženina. Če bo izbral elegantno tridelno obleko s telovnikom in plastronom, morajo biti čevlji obvezno elegantni, brez športnega pridiha. Zelo so priporočljivi klasični črni čevlji z leskom.

Moški poročni čevlji Poročni kotiček

Zadnji modni trend za ženine so modre poročne obleke. Pri izbiri modre je nakup poročnih čevljev precej otežen, saj je poznamo celo paleto modrih odtenkov, ki včasih ne pašejo skupaj. V kolikor ne boste našli pravega odtenka modre, lahko k modri poročni obleki izberete rjave usnjene čevlje, ki jih boste kasneje lahko kombinirali tudi na suknjič in elegantnejši jeans.

Moški poročni čevlji Poročni kotiček

A za vse modne navdušence je tu dobra novica. Kot ste verjetno opazili že pri mnogih estradnikih, je kombinacija modre in črne (npr. modra obleka s črnim ovratnikom ali obratno) najvidnejši trend v zadnjih kolekcijah za ženine, zato bo tudi iskanje čevljev manj stresno.

V Poročnem kotičku bomo poskrbeli za ženine od glave do peta. Poleg vrhunskih oblek nudimo tudi širok izbor dodatkov (telovnike, plastrone, kravate, manšetne gumbe, ...).

Ponosni smo na vrhunski izbor kakovostnih in udobnih usnjenih čevljev po zelo ugodnih cenah.

Več o ponudbi čevljev najdete tukaj!

Korak v prihodnost naj bo lahkoten, romantičen, nežen, zapeljiv, sproščen, eleganten, kakeršen koli že bo, mora biti poseben.