Naši

Naši mladoporočenci

Najbolj veseli smo, ko se po poroki v naš poročni salon vrnejo naši zadovoljni mladoporočenci.

Nasmehi na njihovih obrazih povedo vse. Preberite, kakšne so njihove

izkušnje z obiskom Poročnega kotička.

 

 

 

 • Mateja in Gašper
  Že ko sem prvič s pričo vstopila v Poročni kotiček, sem vedela, da bom izbrala svojo sanjsko obleko pri vas. Očarale so me vaše poročne obleke, ki so res zelo kvalitetne, še lepše kot na slikah! Izbrala sem ozko čipkasto obleko italijanske znamke Nicole Spose in v njej sem se res počutila elegantno in udobno. Imela sem rdeč poročni šopek in v takšni barvi je pri vas našla obleko tudi moja priča. Pri izbiri poročne obleke za Gašperja ste nama predlagali, da zaradi njegove drobne postave naredimo po meri in še enkrat hvala za to idejo. Obleka mu je bila kot ulita in jo bo z veseljem nosil naprej. Telovnik in svečana kravata pa nama bo ostala za spomin... Še enkrat hvala Suzani in Katji za vso pomoč, z veseljem vas priporočam naprej!
  Več
 • Maruša Zagorjan
  Tu je dokaz, da je lahko tudi zimska poroka čarobna. Bila sem zelo zadovoljna z vašo obleko in gostoljubnostjo. Plašč, ki sem ga pravtako izbrala pri vas me je grel skozi cel dan. Hvala še enkrat.
  Več
 • Mojca Mir Toplak
  Še enkrat bi se želela zahvaliti celotni ekipi Poročnega kotička za pomoč pri izbiri najlepše obleke. Posebej pa gospe Brini za svetovanje in pomoč pri izbiri "moje" najlepše - Denie od La Spose.
 • Jelka in Marjan
  Najlepše bi se zahvalila celotni ekipi Poročnega kotička, saj svoje delo opravljate profesionalno z dušo in srcem. Znate odlično svetovati bodočim nevestam za njihov najlepši dan v življenju. Ker mi je zelo všeč vaša spletna stran in ponudba poročnih oblek, sem se odločila za Vas. Izbrala sem si (z vašo pomočjo) francosko poročno obleko znamke Euriell iz kolekcije Cymbeline Paris, ki je malce nekonvencionalna, tako kot jaz. V njej sem se počutila kot princeska v pravljici oz. kot "pavica". Gre za svetlo krem obleko, ki ponazarja lepoto, svežino, mladost. Poleg obleke sem si izposodila tudi izvrsten bolero Cymbeline Paris, ki je bil zelo poseben - z veliko rožo na levi in desni rami. Unikatno poročno verižico mi je naredila sestra, ki je bila tudi moja profesionalna fotografinja. Teta mi je rekla, da sem bila v vaši obleki najlepša nevesta daleč naokoli. V prihodnosti Vam želim še veliko lepih trenutkov z bodočimi nevestami.
 • Petra in Borut
  Nad Poročnim kotičkom sem bila zelo navdušena, všeč mi je bila že stilska urejenost trgovine in zagotovo največji izbor poročnih oblek ter vsega, kar sva potrebovala za poroko. Tudi svetovalka je iz mojih želja takoj razbrala kaj iščem in mi pomagala pri izbiri obleke in dodatkov. Še enkrat se vam lepo zahvaljujem in vam želim uspešno delo tudi v prihodnje!
 • Katja in Branko
  Že pred nekaj leti, ko sem še sanjala o poroki, mi je bilo jasno, da bom svojo sanjsko poročno obleko našla v Poročnem kotičku. In tako se je tudi zgodilo, da sem že pri prvem obisku s pomočjo Andreje in mojih prijateljic izbrala tisto "ta pravo" obleko. Hkrati smo izbrale še vse potrebne dodatke in krstno obleko za najino hčerko. Tudi vsem bodočim nevestam zelo priporočam Poročni kotiček, saj so z veliko izbiro raznovrstnih oblek, strokovno usposobljenih svetovalk in sodobno urejenega salona brez prave konkurence v Sloveniji.
 • Katarina in Marko
  Zelo sva bila zadovoljna z vašimi storitvami. Pri vas sva naročila vabila, sposodila sva si poročno obleko za nevesto in kupila moško obleko. Prav tako sva pri vas izbrala čevlje in modne dodatke za nevesto. Osebje je bilo zelo korektno in profesionalno ter je znalo prisluhniti željam, ki sva jih imela - tudi to je razlog, da je bila poroka takšna kot sva si jo vedno želela.
 • Simona in Boštjan
  Že več let spremljam razstavo "Vse za poroko". Zadnji dve leti me spremlja tudi trenutno že moj mož. O sanjski poroki sem sanjala odkar pomnim. In ko sem začela delati kot cvetličarka je bila želja še toliko večja. Svojo sanjsko obleko sem zagledala na eni izmed lutk v Poročnem kotičku. Zahvalila bi se rada dvema res zelo prijaznima osebama Teji in Nataši, ki sta mi pomagali pri izbiri. Ostanite taki še naprej in polepšajte najlepši dan tudi bodočim mladoporočencem, tako kot ste ga nama.
 • Maja in Štefan
  Profesionalni pristop, svetovanje ter neskončna prijaznost. To je Poročni kotiček! Hvala, ker ste bili del najine pravljice.
 • Marjetka in Robi
  Skratka, moja izkušnja z Poročnim kotičkom je čudovita. Od prvega dne, ko sem stopila skozi vaša vrata, kot bodoča nevesta sem se počutila odlično in takoj sem bila prepričana, da bomo skupaj izbrale obleko, ki bo na »najin« dan blestela na meni. Obleke so bile ena lepša kot druga, skratka izbira je res ogromna in težko se je bilo odločiti med tako imenitnimi oblekami. Veseli me, da ste zelo fleksibilne, prijazne in da se na enem mestu da dobiti prav vse. Tudi vabila sva naročila pri vas, ki so bila izdelana kvalitetno in zelo hitro. Če me kdo vpraša, kje sem si sposodila obleko, z veseljem povem, da pri Vas, saj je bilo od začetka do konca vse enkratno. Želiva vam, da bi še naprej razveseljevali bodoče neveste z vašo ogromno izbiro, kvaliteto in dobro voljo.
 • Vesna in Tomo
  Vse skupaj, od načrtovanja dalje do tako težko pričakovanega dne, je bilo vredno doživeti. Sva pa na tej poti spoznala nove ljudi, ki so nama pomagali k uresničitvi najinih sanj. Tako so nama prijazne punce iz Poročnega kotička pomagale, tako z nasveti kot tudi z veliko dobre volje, pri izbiri vabil, konfetov, ostale galanterije, do celotnega izgleda neveste. Ob pogledu na najini poročni obleki so bili prav vsi dodatki skrbno izbrani. Še enkrat prav prisrčno hvala! Resnično sva doživela dan najlepših sanj!
 • Sabina in Fahrudin
  Ko sem se odločala za poročno obleko, sem povprašala prijateljice, ki so se že poročile, katere poročne salone so obiskale in kje so jim bile obleke najbolj všeč. Predlagale so mi dva salona, vendar so najbolj pohvalile salon Poročni kotiček, saj jim niso bile všeč le obleke, ampak tudi odnos zaposlenih do njih ter njihova strokovnost. Nato sem obiskala vaš poročni sejem, kjer sem prejela darilni bon v vrednosti 40 evrov in že takrat sem našla svojo sanjsko obleko. Cene oblek se mi niso zdele visoke v primerjavi z drugimi saloni, zato sem izbrala tudi nakit in dodatke. Za vaš trud sem vam izredno hvaležna.
 • Darja in Andrej
  Ko sem se začela pripravljati na poroko, sploh nisem vedela, kje začeti. Kupila sem revijo Moja poroka, da poiščem kakšen nasvet in idejo. Nato sem zagledala oglas za Poročni kotiček, kjer je pisalo, da ponujajo vse na enem mestu. In res je bilo tako, ko sem s fantom prvič obiskala salon. Izbrala sem vse, kar sem potrebovala: obleko, čevlje, tiaro, vabila, zahvale, konfete … nato sva izbrala še obleko za fanta na moškem delu. Trgovina je prijetna in mirna, čeprav je poroka kar stresna. To nama je bilo res všeč, zato sva se odločila, da vam piševa.
 • Renata in Matej
  Nad Poročnim kotičkom sva bila nadvse zadovoljna. Na enem mestu sva našla vse kar sva potrebovala za poroko, skratka od oblek, čevljev, mašen, dodatkov, vabil,.. Presenečena sva bila na takojšen odziv na vsako naše vprašanje po e-mailu ter na prijaznost prodajalk, ki so nam zelo pomagale in svetovale pri izbiri in pomerjanju oblek ter ostalih naših želja. Vsem svojim prijateljem ter sorodnikom, ki se v prihodnosti nameravajo poročiti, sva svetovala, naj obiščejo vaš salon. Hvala za vso pomoč ter prijaznost.
 • Barbara in Jaka
  Takoj, ko sva se odločila za poroko, sva že imela v mislih pomoč ekipe Poročnega kotička. Najine želje so z vašo pomočjo postale uresničljive. Pomoč pri izbiri nevestine in ženinove obleke z vsemi dodatki, vabila, zahvale, konfeti in vsa dekoracija je bila za naju resnično pomembna in neprecenljiva. Poroka pa – enkratna, seveda zaradi vas! Hvala punce, res ste čudovite. Velika zahvala za vse čudovite ideje in obilo potrpljenja pa gre Kristini, Boštjanu in Juliji. Iskrena hvala!
 • Metka in Boštjan
  Kljub temu, da sva morala poroko pripraviti na hitro in sem obleko izbrala tik pred poroko, je bil izbor oblek neverjeten. Navdušena sem bila tudi nad prijaznostjo, ki sem jo bila deležna v Poročnem kotičku ... pestra izbira oblek, vabil in konfetov. Všeč nama je bila usklajenost z moškim delom – obleke Karizma, kjer so poskrbeli, da se Boštjanova obleka ujema z mojo. V obleki sem se počutila udobno in prijetno, kar je tudi dokaz da sem celo noč preplesala v njej. Zahvaljujem se vsej ekipi za prijaznost in vesele obraze, ki sva jih bila deležna pri vas.
 • Špela in Grega
  V Poročnem kotičku sva se počutila zelo domače. Ob pomoči prijazne svetovalke sem hitro izbrala popolno obleko za moj zaobljen trebušček. Prav tako je tudi Grega ob pomoči modnega svetovalca izbral tako obleko, ki je bila popolno usklajena z mojo. Pohvalila bi tudi pestro in hitro izdelavo vabil. Skratka, vse kar potrebuješ za sanjsko poroko, dobiš prav tu. Postrežejo ti s pestro izbiro vabil, konfetov, oblek, modnih dodatkov,... Še enkrat se vam iskreno zahvaljujeva za prijaznost in strokovnost.
 • Saša in Rok
  2. junija 2010 sva se poročila na Mauritiusu. Za poroko sem si želela obleči posebno, neklasično poročno obleko. Za vašo trgovino mi je povedala ena od družic. Kolekcija francoskih oblek je bila to, kar sem iskala. Posebno se zahvaljujem svetovalki Urški za njen trud, potrpežljivost in profesionalnost pri svetovanju.
 • Tanja in Nejc
  Pozdravljeni! Šele sedaj, nama je uspelo najti čas, da vas pohvaliva in se vam tako zahvaliva. Potrpežljivi, razumevajoči in z vso ponudbo, ki sva jo potrebovala ob poroki na enem mestu. Skratka imate vse to, kar vsak par potrebuje pri organizaciji poročnega dne. Prav tako vse samo najlepše o zlatarni Mirage, lepših prstanov si ne bi mogla zamisliti... Hvala vam vsem še enkrat za vso pomoč. Tudi zaradi vas je bil najin dan najlepši.
 • Tanja in Til
  S Poročnim kotičkom sva bila izjemno zadovoljna, in sicer tako zaradi zelo dobre ponudbe, kot tudi zaradi izjemno prijaznih in profesionalnih zaposlenih. Odločila sva se, da bova pri njih naročila praktično vse (obleke, poročni nakit, vabila, zahvale, ...). Lepo je, če za tvoj srčni dan tudi drugi delajo s srcem. Hvala celotni ekipi Poročnega kotička za vso profesionalnost in prijaznost. Tudi zaradi njih je bil najin poročni dan, dan najlepših sanj.
 • Tadeja in Sebastjan
  Obiski v vašem salonu so bili toplega sprejema, posvečeni le nama in vredni zaupanja. Hvala vam še enkrat.
 • Ornela in Damir
  Iskreno se vam zahvaljujeva za vašo prijaznost, strokovnost in ustrežljivost. Imela sem prekrasno obleko (model Aiania)! Hvala vsem svetovalkam v Poročnem kotičku, ker so mi izpolnile vse želje. Prekrasne ste!
 • Sandra in Matjaž
  Kljub temu, da sva se zelo na hitro odločila za poroko, sem si obleko prej v mislih izrisala in jo pri vas tudi našla - prav takšno, kot sem si želela. Ob pomoči vaših svetovalk se mi je obleka odlično prilegala, zato sem se v njej počutila udobno. Prav tako sem pri vas dobila veliko idej kako pripraviti poroko ... in vam povem, da se je izšlo fantastično. Prav tako sem si izposodila svečano oblekico za hčerkico, ki je bila prava mala princeska. Cerkvena poroka je potekala na Črnem Kalu, civilna pa na gradu Socerb. Imeli smo prekrasen sončen dan, kot v pravljici. Za ta prekrasen dan sva hvaležna tudi vam, saj ste z vašimi nasveti ogromno pripomogli k najinemu najsrečnejšemu dogodku. Hvala vam tudi za dobro počutje v vašem salonu.
 • Natalija in Miha
  Zahvaljujeva se celotnemu osebju Poročnega kotička, da nama je pomagal izbrati prečudoviti obleki v kateri sva preživela najin poročni dan.
 • Pia in Alen
  Veliko dežja, zabave, plesa in smeha v družbi tistih, ki jih imava najraje. Neponovljivo, ker je bilo tako neprecenljivo. Še enkrat hvala!
 • Leonida in Igor
  Najini vtisi ob obisku vašega salona so pozitivni, osebje s katerim sva imela opravka je bilo zelo prijazno. Ko sem prišla na zadnje merjenje in prevzem obleke je bilo potrebnih še nekaj popravkov, ki jih je prodajalka nemudoma popravila. Tudi ostala ponudba konfetov, vabil, čevljev, ... nama je bila zelo všeč.
 • Karmen in Drejc
  V Poročnem kotičku sem našla čudovito obleko in dodatke, prijazne nasvete in številne ideje. Obisk salona in pomerjanje prelepih oblek je bila ena najlepših stvari v pripravah na najino poroko. Želela bi se Vam zahvaliti, tudi zaradi Vašega truda in pomoči je bil najin dan nepozaben.
 • Suzana in Francesco
  Svojo sanjsko obleko in vabila za najlepši dan sem takoj našla v Poročnem kotičku. Izbira je postala ob prijaznosti in profesionalnosti uslužbenk pravi užitek. Ob tako široki ponudbi oblek sem se odločila za prvo izposojo, ki mi je omogočila, da sem nosila popolnoma novo obleko. Še enkrat hvala in pohvale celotni ekipi!
 • Sabina in Miro
  Z odgovorom na vsako vprašanje, z uresničitvijo še tako na videz nemogočih želja, z nasmehom, prijaznostjo in ustrežljivostjo, nama je v Poročnem kotičku, ob pomoči vseh zaposlenih, za katere je beseda "prijaznost" premajhna, da bi lahko opisala njihovo ustrežljivost, uspelo uresničiti in izpeljati najin najpomembnejši dan v življenju brez zapletov. Še več, najin dan je bil pravljičen, saj sem se počutila kot princesa, ob sebi pa sem imela najlepšega princa. Še enkrat se iz srca zahvaljujeva za vso nudeno pomoč in čas, ki ste si ga vzeli za naju. Saj sva tam našla vse in tisti dan sva po vaši zaslugi živela pravljico...
 • Špela in Admir
  S celotno postrežbo v vašem salonu sva bila izjemno zadovoljna. Svetovalke so bile zelo prijazne in njihovo svetovanje profesionalno. Z vašo pomočjo je bil najin dan res nepozaben, za kar se vam najlepše zahvaljujeva.
 • Joži in Damjan
  Hvala vam za svetovanje in prijaznost. Naj bosta to še naprej vaši kvaliteti, s katerima boste soustvarjali pravljične dneve, tako kot ste najinega.
 • Nuša in Mirko
  Poročno obleko je nevesta našla že februarja 2010 v Poročnem kotičku v Ljubljani! Nekateri so jo poimenovali kar "Najlepša nevesta tega sveta"...
 • Urška in Nace
  Hvala za čudoviti obleki in vse nasvete ter dobro voljo - celoten predporočni in poročni cirkus je bil z vami povsem sproščena in zabavna reč. Le tako naprej!